Bli fadder

Vi använder cookies för att din läsarupplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer.

Starta en egen insamling med din skolklass

Ett bra sätt för en skolklass eller en grupp elever att stödja SOS Barnbyars arbete är att starta en egen insamling på nätet. Innan ni sätter igång finns det några saker som är viktiga att tänka på:

  1. Ni får självklart använda vårt namn i samband med er insamling. Se till att det framgår att det är ni som är initiativtagare men att SOS Barnbyar är förmånstagare. Undvik formuleringar om samarbete.
  2. Vi har inte möjlighet att ta emot kläder och saker. Allting som barnbyarna behöver köps lokalt på plats. Vill ni samla in saker rekommenderar vi att ni ordnar en loppmarknad, auktion eller liknande och sedan donerar pengarna till SOS Barnbyar.
  3. Ni får tyvärr inte använda er av SOS Barnbyars logotyp, den får endast användas av våra företagspartners som har avtal med oss.

När er insamling är avslutad betalas pengarna in till vårt plusgirokonto 90 02 29-6. Meddela på inbetalningen om ni valt att stödja ett specifikt projekt samt avsändare, så att vi kan skicka ett diplom och tackbrev som en bekräftelse på att pengarna har kommit fram.

Starta er egen insamling här.