Hoppfull inför framtiden

Kvinna med barn i sin famn.Joyceline och en av hennes söner.  Foto: Turid Weisser

Äntligen har hoppet  kommit tillbaka till 26-åriga Joyceline, en ensamstående mamma till fyra barn. För några år sedan var hennes familj på väg att splittras nu är hon snart helt självförsörjande.

Tidigare levde Joyceline och hennes familj ett tufft liv i fattigdom, och hon hade svårt att få ekonomin att gå ihop. Men genom SOS Barnbyars familjestärkande program har hon under de senaste åren kunnat laga det hus de bor i, fått bidrag till barnens skolgång och skaffat en egen inkomst genom att sälja mat på marknaden.

Stora drömmar
Joyceline, som ser ljust på framtiden, tror att hon snart kommer kunna vara helt självförsörjande och ser fram emot att utvecklas som affärskvinna. Hon drömmer om att se sina barn gå ut skolan med bra betyg och att de ska få jobb som till exempel lärare eller polis. Själv har hon nyligen gått en utbildning där hon lärt sig mer om barns rättigheter.

Med ditt stöd kan vi hjälpa fler familjer som Joycelines. Som månadsgivare bestämmer du själv hur mycket du vill ge, och du kan när som helst justera beloppet. Varmt tack för att du är Familjefadder!

Du kan enkelt hantera ditt engagemang genom att logga in.