SOS Barnbyar Logo Orange

Lämna en spontanansökan

Just nu har vi inga lediga tjänster, men du är alltid varmt välkommen att skicka din cv eller LinkedIn konto till oss – lämna en spontanansökan.

Internationellt arbete

Om du är intresserad av att jobba i vår internationella verksamhet, besök vår federations internationella hemsida där alla lediga jobb publiceras.

Lediga jobb inom SOS Childrens Villages

Praktik & Volontärarbete

Kan jag praktisera på SOS Barnbyar?
Vi tar löpande emot praktikansökningar till SOS Barnbyars kontor i Stockholm. Som praktikant behöver du gå på högskola, universitet, eftergymnasial yrkesutbildning eller vara färdig med dina studier. Vi har dessvärre inte möjlighet att ta emot praktikanter på högstadie-/gymnasienivå. Praktiken ska vara minst 3 månader och är oavlönad. Uppge i ansökan inom vilket område/på vilken avdelning du vill praktisera på kontoret. Det kan röra sig om områden som marknadsföring, kommunikation, insamling, ekonomi eller program. Skicka din ansökan till [email protected] .

Kan jag åka som volontär utomlands?
Inom SOS Barnbyar världen över arbetar över 30 000 personer. All personal i våra barnbyar och i vår programverksamhet är lokalt anställda. Så är det dels för att ge barnen kontinuitet, trygghet och säkerhet. Dels är det ett sätt att skapa arbetstillfällen i de länder där vi är verksamma. Det innebär att vi tyvärr inte förmedlar kontakter för att arbeta som volontär utomlands.