Bli fadder

Vi använder cookies för att din läsarupplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer.

Ge bort en kram på Alla hjärtans dag

En trygg uppväxt börjar med en kram

1 av 10 barn växer upp, eller riskerar att växa upp, utan förälders omsorg. Det är svårt att krama sin mamma om man inte vet var hon är. När du ger bort en kram på Alla hjärtans dag bidrar du till att ge fler barn ett hem, en familj och en trygg uppväxt. Som tack får du ett fint gåvobevis att ge bort till någon du tycker om. Köp dina gåvobevis idag!

Du får ett fint gåvobevis att ge bort

Du kan välja om du vill ha ett tryckt gåvobevis som du kan ge bort eller ett digitalt som du kan skicka som sms eller mail. Du kan köpa gåvobevis ända fram till Alla hjärtans dag 14 februari men beställ senast den 7 februari för att vara säker på att få dina tryckta gåvokort levererade i tid. Du får också en pdf som du själv kan skriva ut och ge bort.

Ge bort en kram - vad betyder det?

Vi vill att kramen ska symbolisera SOS Barnbyars verksamhet - att ge utsatta barn en trygg och kärleksfull uppväxt, och att man enkelt kan beskriva det med att en trygg uppväxt börjar med en kram. Bidraget används till att ge barn som saknar föräldrar eller av olika anledningar inte kan bo tillsammans med dem ett hem och en familj i någon av våra barnbyar. Där får de en mamma, syskon och möjlighet att gå i skolan. Det kan också användas i vårt förebyggande arbete för att stärka familjer, där människor får hjälp med mikrolån, utbildning, sjukvård eller annat som behövs för att hålla ihop familjen. Målet är att alla barn ska få växa upp i ett tryggt och kärleksfullt hem.