Bli fadder

Vi använder cookies för att din läsarupplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer.

Telefonvärvare på SOS Barnbyar

SOS Barnbyar är en av världens största barnrättsorganisationer och vi arbetar för barn som helt saknar, eller riskerar att förlora sina föräldrars omsorg. Vi finns i 135 länder, och vi arbetar med långsiktiga insatser i form av familjestärkande program, barnbyar, utbildnings- och hälsoinsatser som ger barn de förutsättningar som krävs för att de ska få en trygg uppväxt. Genom att stärka barns rättigheter bryter vi fattigdomsspiralen och skapar förutsättningar för en bättre framtid. För det är dagens barn som ska leda och påverka vårt samhälle i morgon. Vi behöver dem i framtiden, och de behöver oss nu.

Som telefonvärvare arbetar du på vårt huvudkontor i Stockholm med att inspirera och engagera människor att stödja SOS Barnbyar genom att bli faddrar. Du kommer att representera SOS Barnbyar gentemot nya och befintliga faddrar och vi hjälper dig med utbildning och träning.

För att lyckas i rollen krävs att du är driven och gillar att kämpa för att nå bra resultat. Eftersom du talar med många människor är det viktigt att du är social, positiv och gillar att kommunicera. Tidigare erfarenhet av liknande tjänst är en merit.

Vi erbjuder:

  • Chansen att göra verklig skillnad för de mest utsatta i världen
  • Erfarenhet av att jobba för en av världens mest respekterade humanitära organisationer.
  • Utbildning om vår programverksamhet och säljteknik
  • Fast timlön plus semesterersättning och övertidsersättning

Arbetsort: Stockholm
Arbetstid: måndag till fredag kl. 13.00 – 20.00, minst 3 pass i veckan.
Avtal: Allmän visstidsanställning
Arbetsstart: Enligt överenskommelse
Förutsättningar: Du ska ha fyllt 18 år och behärska svenska och engelska.

SOS Barnbyar arbetar för varje barns rätt till ett hem – ansök idag!

Skicka CV och personligt brev per till erik.hamberg@sos-barnbyar.se