Vi använder cookies för att din läsarupplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer.

Ge ett bidrag idag som gör skillnad i längden

Vill du vara med och göra skillnad nu? Ett enkelt sätt att hjälpa oss i vårt långsiktiga arbete redan idag är att ge ett valfritt belopp som bidrag. Du väljer själv hur mycket du vill bidra med och vi ser till att pengarna används där behovet är som störst just nu. Betala via din internetbank eller med bankkort. Överföringen sker direkt och på bara några minuter har du bidragit till att fler barn får en trygg uppväxt i en familj.

SOS Barnbyar finns i 135 länder runt om i världen. Totalt bor över 70000 barn i våra barnbyar och SOS-familjer runt om i världen. Över 200000 barn och föräldrar omfattas av våra nödhjälpsprogram.

Dania och hennes systrar är några av de barn som fått en andra chans. De förlorade sina föräldrar, sitt hus och sin trygghet i krigets Syrien. Nu har de och fått ett nytt hem i SOS Barnbyar i Damaskus.

Det 220 miljoner barn i världen som förlorat eller riskerar förlora sina föräldrars omsorg. Ge ett bidrag nu så att fler barn kan få en trygg och kärleksfull uppväxt.