Vi använder cookies för att din läsarupplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer.

Ge en gåva idag som gör skillnad i längden

Vill du vara med och göra skillnad nu? Ett enkelt sätt att hjälpa oss i vårt långsiktiga arbete redan idag är att ge ett valfritt belopp som bidrag. Du väljer själv hur mycket du vill bidra med och vi ser till att pengarna används där behovet är som störst just nu. Betala via din internetbank eller med bankkort. Överföringen sker direkt och på bara några minuter har du bidragit till att fler barn får en trygg uppväxt i en familj.

SOS Barnbyar finns i 135 länder runt om i världen. Totalt bor över 70 000 barn i våra barnbyar och SOS-familjer runt om i världen. Över 200 000 barn och föräldrar omfattas av våra nödhjälpsprogram. Ge ett bidrag nu så att fler barn kan få en trygg uppväxt.

Kriget stal hans barndom.
400 000 tros ha dödats i krigets Syrien sedan 2011. Och i spillrorna av landet lever miljontals barn som inte får vara barn. Riad slutade skolan när hans pappa blev skadad. Riad tvingades börja arbeta för att försörja familjen. Efter att familjen fått stöd från SOS Barnbyar kan Riad nu gå till skolan igen och drömmer om att bli läkare och bota sin pappa. Med ditt stöd kan vi hjälpa fler familjer!

Nytt program stöttar unga på vägen mot etablering.
SOS Barnbyars mentorsverksamhet i Hammarkullen vänder sig till ungdomar som kommer ensamma till Sverige. Syftet är att rusta ungdomarna för att de själva ska kunna utvecklas och bli självständiga och självförsörjande.