En flicka som sitter i en backe. I bakgrunden är det en gräsmatta och blå himmel.

Gåvoshop


Ett gåvobevis passar lika bra att ge bort i present om du ska på dop, bröllop, examen eller födelsedagsfirande. Det är enkelt:

  • Välj ditt gåvobevis
  • Skriv en personlig hälsning
  • Välj mellan tryckt eller digitalt kort

Skolpaket

Gåvobevis "Rätten att få klara hela alfabetet".

Rätten att få klara hela alfabetet

Det här gåvobeviset bidrar till att fler barn får gå i skolan – en av de viktigaste vägarna ut ur fattigdom. Det kan handla om skolmaterial och –avgifter, stöd till lokala skolor och utbildningssystem. När du ger barn rätten att få klara hela alfabetet ger du dem samtidigt kraften att utvecklas och förverkliga sina viktiga drömmar.

Familjestöd

Gåvobevis "Rätten att få göra kullebyttor tills man blir yr"

Rätten att få göra kullerbyttor tills man blir yr

Med det här gåvobeviset stöttar du familjer i utsatthet så att föräldrarna kan ge sina barn en miljö att växa och utvecklas i. Till exempel genom ett mikrolån, tillgång till samtalsstöd eller aktiva pappagrupper ser vi till att barnen får en trygg barndom – där det barnsliga kan ta plats och där barnen tillåts vara barn.

Katastrofinsatser

Gåvobevis "Rätten att få höra en godnattsaga"

Rätten att få höra en godnattsaga

Ett gåvobevis som tar det barnsliga på allvar genom att ge barn en säker plats att vara på – oavsett om barnet befinner sig på flykt, i en katastrof eller i ett krig. Då är det kanske viktigare än någonsin att få somna tryggt till en godnattsaga. Vi stöttar inte bara humanitärt utan stärker även samhällen så att de står bättre rustade när något händer.

Vanliga frågor om gåvobevis

När skickas mitt gåvobevis?

Har du valt digitalt gåvobevis levereras det som PDF direkt till din eller mottagarens mejladress.

Har du valt tryckt gåvobevis postas det som standard till dig inom 1-2 arbetsdagar.

Vad bidrar mitt gåvobevis till?

Din gåva ser till att fler barn får en trygg uppväxt. Bland annat stöttar du familjer så att de kan hålla ihop, och ser till att barn som står helt ensamma får komma till en familj med trygga vuxna, möjlighet till utbildning och en plats att kalla hem.

Läs mer om effekten av din gåva här.