SOS Barnbyar Logo Orange
En flicka som sitter i en backe. I bakgrunden är det en gräsmatta och blå himmel.

Gåvoshop


Ett gåvobevis passar lika bra att ge bort om du ska på dop, bröllop, födelsedagsfirande eller varför inte som en uppskattad present till barnens lärare på skolavslutningen. Du kan få våra gåvobevis i tryckt format, direkt till mottagarens eller din egen brevlåda, eller digitalt som PDF att skriva ut.

Gåvobevis med illustration.

Rätten att få klara hela alfabetet

Det här gåvobeviset bidrar till att fler barn får gå i skolan – en av de viktigaste vägarna ut ur fattigdom. Det kan handla om skolmaterial och –avgifter, stöd till lokala skolor och utbildningssystem. När du ger barn rätten att få klara hela alfabetet ger du dem samtidigt kraften att utvecklas och förverkliga sina viktiga drömmar.

Gåvobevis med illustration.

Rätten att få göra kullerbyttor
tills man blir yr

Med det här gåvobeviset stöttar du familjer i utsatthet så att föräldrarna kan ge sina barn en miljö att växa och utvecklas i. Till exempel genom ett mikrolån, tillgång till samtalsstöd eller aktiva pappagrupper ser vi till att barnen får en trygg barndom – där det barnsliga kan ta plats och där barnen tillåts vara barn.

Gåvobevis med illustration.

Rätten att få höra en godnattsaga

Ett gåvobevis som tar det barnsliga på allvar genom att ge barn en säker plats att vara på – oavsett om barnet befinner sig på flykt, i en katastrof eller i ett krig. Då är det kanske viktigare än någonsin att få somna tryggt till en godnattsaga. Vi stöttar inte bara humanitärt utan stärker även samhällen så att de står bättre rustade när något händer.

Vanliga frågor om gåvobevis

När skickas mitt gåvobevis?

Har du valt digitalt gåvobevis levereras det som PDF direkt till din eller mottagarens mejladress.

Har du valt tryckt gåvobevis postas det som standars till dig inom 2-3 arbetsdagar.

Vad bidrar mitt gåvobevis till?

Din gåva ser till att fler barn får en trygg uppväxt. Bland annat stöttar du familjer så att de kan hålla ihop, och ser till att barn som står helt ensamma får komma till en familj med trygga vuxna, möjlighet till utbildning och en plats att kalla hem.