SOS Barnbyar Logo Orange

Ge bort
en Barnslig Rättighet

Ditt gåvobevis ger fler barn en trygg barndom. Bland annat stöttar du familjer så att de kan hålla ihop, och ser till att barn som står helt ensamma får komma till en familj med trygga vuxna, möjlighet till utbildning och en plats att kalla hem. Ett gåvobevis passar lika bra att ge bort om du ska på dop, bröllop, födelsedagsfirande eller varför inte som en uppskattad present till barnens lärare.

Du kan få våra gåvobevis i tryckt format, direkt till mottagarens eller din egen brevlåda, eller digitalt som PDF att skriva ut.

Välj ditt gåvobevis

Rätten att få göra kullerbyttor tills man blir yr

Med det här gåvobeviset stöttar du familjer i utsatthet så att föräldrarna kan ge sina barn en miljö att växa och utvecklas i. Till exempel genom ett mikrolån, tillgång till samtalsstöd eller aktiva pappagrupper ser vi till att barnen får en trygg barndom – där det barnsliga kan ta plats och där barnen tillåts vara barn.

Välj ett gåvobevis i vår gåvoshop på 150kr, 250kr, 500kr eller valfritt belopp.

Rätten att få klara hela alfabetet

Det här gåvobeviset bidrar till att fler barn får gå i skolan – en av de viktigaste vägarna ut ur fattigdom. Det kan handla om skolmaterial och –avgifter, stöd till lokala skolor och utbildningssystem. När du ger barn rätten att få klara hela alfabetet ger du dem samtidigt kraften att utvecklas och förverkliga sina viktiga drömmar.

Välj ett gåvobevis i vår gåvoshop på 150kr, 250kr, 500kr eller valfritt belopp.

Rätten att få höra en godnattsaga

Ett gåvobevis som tar det barnsliga på allvar genom att ge barn en säker plats att vara på – oavsett om barnet befinner sig på flykt, i en katastrof eller i ett krig. Då är det kanske viktigare än någonsin att få somna tryggt till en godnattsaga. Vi stöttar inte bara humanitärt utan stärker även samhällen så att de står bättre rustade när något händer.

Välj ett gåvobevis i vår gåvoshop på 150kr, 250kr, 500kr eller valfritt belopp.