Bli fadder

Vi använder cookies för att din läsarupplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer.

Hjälp oss att investera i framtiden redan idag

Välj ett samarbete som håller i längden

När ert företag stödjer SOS Barnbyar hjälper ni inte bara de barn som lever i utsatthet till en trygg uppväxt. Ni investerar också i en framtida generation av självständiga och självförsörjande individer som kommer att bygga, leda och verka i vårt samhälle i morgon. En investering för framtiden som gör skillnad redan idag. Det finns flera olika sätt att bidra på till en hållbar framtid, välj det som passar ert företag bäst.

Det finns flera sätt för ert företag att bidra

Tack för 2018

Under 2018 har fler barn fått en trygg och kärleksfull uppväxt tack vare företag, stiftelser, organisationer och andra givare.

Se filmen här

Socialt entreprenörskap - GodEl som lysande exempel

GodEl är ett bolag som gjort vardagliga produkter mer betydelsefull, och därigenom mer attraktiva. Sedan starten 2005 har GoodCause totalt genererat cirka 45 miljoner kronor till sina välgörenhetspartners, främst via bolagen GodEl och GodFond.

Läs mer om vårt samarbete

Max gör skillnad med hjälp av kampanjer

Ett företag med stort hjärta och stor räckvidd har möjlighet att snabbt nå ut till många och på sätt göra skillnad för människor i nöd. Max Hamburgerrestauranger, har gjort flera insamlingar på sina restauranger till olika katastrofinsatser.

Läs mer om kampanjen

Vi är oerhört stolta över våra pro bono-samarbeten!

En del företag har valt att stödja oss genom att ge tid och engagemang eller upplåta sina kanaler för att vi ska kunna nå ut med vårt budskap - vi är oerhört stolta över våra pro bono-samarbeten.

Kontakta oss för nya samarbeten

Kontakta oss för mer information

Charlotte Köhler Lindahl
Tillförordnad Affärsenhetschef
+46 733 03 50 13
Mejla Charlotte

Emma Svensson
Företagssamarbeten KAM
+46 708 83 17 97
Mejla Emma

Erika Svensson
Företagssamarbeten KAM
+46 729 73 43 55
Mejla Erika

Mirka Kontinen
Koordinator
+46 733 45 65 84
Mejla Mirka