Två barn som springer. En flicka och en pojke.

Stöd vårt arbete

Ge en gåva Bli fadder

Din gåva ger fler barn en trygg barndom

Det finns flera sätt att skänka pengar till barn. Att ge en engångsgåva eller bli månadsgivare hos SOS Barnbyar är ett av dem – ett sätt som gör skillnad. Genom att bli fadder och skänka pengar varje månad stöttar du inte bara arbetet i våra barnbyar runt om i världen, du bidrar också direkt till att fler barn får möjlighet att växa upp i en trygg och kärleksfull miljö.

Ett av tio barn har förlorat, eller riskerar att förlora, sina föräldrars omsorg. Det är för de här barnen som vi arbetar.

Jag vill ge en gåva

Skänk pengar som fadder

Att bli fadder och månadsvis skänka pengar till barn är den vanligaste typen av givande. Genom ett fadderskap hos SOS Barnbyar bidrar du varje månad till att barn som är eller riskerar att växa upp i ensamhet får en trygg och kärleksfull uppväxt.

Jag vill bli fadder

Flera sätt att stödja

Det finns många sätt att stötta vårt långsiktiga arbete och skänka pengar till de barn som behöver det som allra mest. Förutom att bli fadder eller ge en engångsgåva kan du till exempel handla gåvokort i vår gåvoshop, ge ett bidrag till vår katastroffond eller varför inte starta en egen insamling om du fyller jämt eller ska gifta dig?