Max gör skillnad med hjälp av kampanjer

Ett företag med stort hjärta och stor räckvidd har möjlighet att snabbt nå ut till många och på så sätt göra skillnad för människor i nöd. Max Hamburgerrestauranger, har gjort flera insamlingar på sina restauranger till olika katastrofinsatser.

När ett företag väljer att engagera sig händer något speciellt. Medarbetarna känner gemenskap och stolthet och engagemanget växer internt. Dessutom kan man göra stor skillnad för människor som är utsatta.

SOS Barnbyar och Max Hamburgerrestauranger har genomfört flera lyckade satsningar tillsammans som genererat stora summor till människor i krisdrabbade områden. Kampanjerna, som syns i restaurangerna runt om i landet, engagerar gästerna som uppmanas att ge en gåva. För alla gåvor, stora som små, har företaget lagt på ytterligare en summa.

Under åren har insamlingar gjorts till de översvämningsdrabbade i Pakistan och jordbävningsdrabbade på Haiti. En kampanj riktades till svältkatastrofen på Afrikas horn och till de utsatta barnen och familjerna i Filippinerna efter tyfonen. Syrien är ett annat katastrofområde där Max gjort flera insamlingar.

Blir du inspirerad av Max engagemang?

Kontakta oss idag för ett nytt samarbete!