Artikel

Din gåva stärker barns rättigheter

När ett barn får växa upp i en trygg familjemiljö ökar chanserna att de ger det vidare till sina barn. Stort tack för att du stöttar vårt arbete! 


Din gåva används till vårt arbete med att stärka barn, familjer och samhällen och ge fler barn och unga tillgång till sjukvård och utbildning. Enligt vår senaste effektrapport fick 85% av barnen i vår omsorg minst godkända betyg i skolan – en siffra som ökar för varje år. Och 76% av de unga som lämnar våra program är oberoende.

Ditt stöd, tillsammans med vår mångåriga expertis och erfarenhet, möjliggör att barn och unga, trots många utmaningar i världen, får gå i skolan och kan växa upp i en stöttande miljö, forma sina liv och bidra till en hållbar framtid för sig och sina samhällen. En insats vars effekt växer sig starkare för varje generation.

Taggar

Dela inlägget

Publicerad: 2024-05-15

Liknande

Artikel

Wilmas väg ut ur sorgen

Läs hur det livsavgörande mötet gav Wilma styrkan tillbaka efter den tunga tiden då hon förlorade sin förstfödda och blivit änka – två gånger.

Läs mer här

Artikel

Ibrahim, 7 månader, förlorade båda sina föräldrar

Ibrahim var bara sju månader när han förlorade båda sina föräldrar i jordbävningen. Han stod då helt ensam. Grannarna gjorde sitt bästa för att ta hand om honom, men eftersom katastrofen även raserat deras tillvaro, blev det för svårt.

Läs mer här

Nyhet

Libanon: Vi evakuerar barnen

Vi har evakuerat 36 barn i vår omsorg i Libanon, tio vårdnadshavare samt fyra medarbetare och deras familjer med anledning av spänningarna i Mellanöstern. Den evakuerade barnbyn ligger i en röd zon på grund av sin närhet till potentiella militära mål.

Läs mer här