Nyhet

Helt otroliga 4000 #pepparkakshem

Hurra! 4000 #pepparkakshem! Vilken fantastisk uppslutning vi har haft kring initiativet att ge fler barn ett tryggt hem.

När vi startade initiativet kunde vi inte i våra vildaste fantasier ana hur många hus vi skulle få se. Nu har vi uppnått hela 4000 pepparkakshem! En helt otrolig mängd som vi vill tacka er alla för! Tack till alla som bakat, budat på pepparkakshem och boostat vårt initiativ.

Stort tack till Hemköp som skänkt 50 kronor för varje #pepparkakshem!

Ett helt fantastiskt resultat för att trygga fler barn. #pepparkakshem blev en riktig byggboom!

Taggar

Dela inlägget

Publicerad: 2020-12-21

Liknande

Artikel

Så påverkas SOS Barnbyar av militärkuppen i Niger

För två månader sedan tog militären makten i Niamey. Kuppen i Niger fördömdes omedelbart av Västafrikanska staters ekonomiska gemenskap (ECOWAS), som införde kraftiga ekonomiska sanktioner mot landet och hotade med ett militärt ingripande.

Läs mer här

Artikel

Känslomässig trygghet är livsnödvändig

SOS Barnbyar i Marocko arbetar nu med lokala myndigheter för att stötta de barn som drabbats av jordbävningen i landet, och som nu står helt ensamma. Så här stöttar vi barnen som förlorat sina föräldrar i samband med jordbävningen i Marocko.

Läs mer här

Nyhet

Så mår barnen efter jordbävningen i Marocko

– Barnen var rädda när de kände skalven, men som tur är är barnbyn bra byggd och husen skadades inte. Barnen och ungdomarna, såväl som personal och fosterfamiljer är oskadade och i säkerhet, säger Samya El Mousti, SOS Barnbyar i Marocko.

Läs mer här