Artikel

Din gåva stärker barns rättigheter

När ett barn får växa upp i en trygg familjemiljö ökar chanserna att de ger det vidare till sina barn. Stort tack för att du stöttar vårt arbete! 


Din gåva används till vårt arbete med att stärka barn, familjer och samhällen och ge fler barn och unga tillgång till sjukvård och utbildning. Enligt vår senaste effektrapport fick 85% av barnen i vår omsorg minst godkända betyg i skolan – en siffra som ökar för varje år. Och 76% av de unga som lämnar våra program är oberoende.

Ditt stöd, tillsammans med vår mångåriga expertis och erfarenhet, möjliggör att barn och unga, trots många utmaningar i världen, får gå i skolan och kan växa upp i en stöttande miljö, forma sina liv och bidra till en hållbar framtid för sig och sina samhällen. En insats vars effekt växer sig starkare för varje generation.

Taggar

Dela inlägget

Publicerad: 2024-05-15

Liknande

Nyhet

Barnby i Brasilien har översvämmats

Vår barnby i Porto Alegre, Brasilien, har tvingats evakuera på grund av extrema väderförhållanden. Barnbyn står nu under vatten. Ingen av de andra barnbyarna i Brasilien har påverkats.

Läs mer här

Artikel

Maysa, tre år, hittades helt ensam i krigets Gaza

En treårig flicka gick fram till en kontrollpunkt i Gaza. Hon var smutsig och hade sår på kroppen. Hon var helt ensam.

Läs mer här

Artikel

SOS Nytt: Barn ska inte tvingas arbeta

Den här månaden fokuserar vi på SOS Barnbyar, just på vikten av att barn inte ska tvingas arbeta. I det här nyhetsbrevet kan du läsa mer.

Läs mer här