Kalpaman och hennes familj har fått ett nytt liv

Du har gjort skillnad för Kalpaman och hennes familj!

För åtta år sedan reste Kalpamans man till Katmandu för att ta ut pengar och fixa pass till familjen, då han äntligen lyckats få jobb utomlands. Ett jobb som skulle göra att han kunde försörja sin gravida fru och sina två döttrar. Men då hände det som inte fick hända. På vägen hem från Katmandu blev han rånad och mördad. Med två döttrar och ett barn på väg blev Kalpaman ensamstående.

Åren som följde var kantade av fattigdom och när den stora jordbävningen slog till i Nepal 2015 förlorade familjen det lilla de hade och var tvungna att flytta in i ett tält utanför byn. Flera år efter jordbävningen bodde familjen fortfarande kvar i tältet, då de utan pengar inte hade möjlighet att skaffa ett nytt boende. De bodde utan skydd mot övergrepp och vilda djur, såsom leoparder, tigrar och ormar, som levde i djungeln intill.

Med hjälp av givare som du har familjen nu fått ett nytt boende och barnen får äntligen gå i skolan.

Med ditt stöd kan vi hjälpa fler familjer som Kalpamans. Du bestämmer som månadsgivare själv hur mycket du vill ge och kan när som helst justera beloppet. Tack för att du är med som Familjefadder!

Du kan enkelt hantera ditt engagemang genom att logga in.