Artikel

Årets Employer Branding-företag

Sector Alarm har blivit utnämt till årets Employer Branding-företag 2020 på Universum Awards. Employer Branding är en självklar satsning för företaget. Att alla anställda känner en gemenskap, stolthet och arbetsglädje är utgångspunkten. Sector Alarm är en av våra viktiga samarbetspartners och de ser till att engagera sina medarbetare i samarbetet.

– Att vara anställd på Sector Alarm innebär att man varje dag bidrar till att rädda liv, att man har ett meningsfullt jobb. Därför passar samarbetet med SOS Barnbyar oss väldigt väl då vi båda står för trygghet och att vi faktiskt påverkar eller räddar andras liv. Vi vill genom detta samarbete visa vår personal att vi bidrar till att skapa trygghet för barn i världen och skapa en starkare känsla av att man som anställd på Sector Alarm bidrar till ett högre syfte, säger Trine Krohnstad, HR Direktör på Sector Alarm.

Genom frivilliga insamlingar, friskvårdsaktiviteter, besök i barnbyn med mer är Sector Alarms medarbetare engagerade i samarbetet.

–Vi har märkt att flera medarbetare tar egna initiativ till insamlingar tillkopplat till olika teamaktiviteter, detta är för oss ett kvitto på att samarbetet är en naturlig del av vår verksamhet och inget som måste drivas av ledningen, fortsätter Trine.

Stort grattis till den välförtjänta utnämningen Sector Alarm!

Vill ditt företag också samarbete med oss och arbeta mer med Employer Branding? Kontakta oss här. 

Dela inlägget

Publicerad: 2020-10-15

Liknande

Artikel

Så kan företag efterleva barnkonventionen

Hur påverkar FN:s konvention om barnets rättigheter företagen och vad kan man som företag göra för att efterleva den?

Läs mer här

Artikel

GoTeach stöttar unga in i arbetslivet

Idag ingår mer än 2 000 ungdomar i 30 länder och totalt över 7000 volontärer i ”GoTeach” – ett partnerskap mellan SOS Barnbyar och DHL. Partnerskapet stöttar unga med tuff socioekonomisk bakgrund i att utvecklas till självförsörjande vuxna. – Att unga ska kunna bli självförsörjande och självständiga är grunden för ett fungerande samhälle och vi vill &hellip; <a href="https://sos-barnbyar.se/arets-employer-branding-foretag-sector-alarm/">Continued</a>

Läs mer här

Artikel

Gekås engagerar sina medarbetare

Gekås inledde sitt samarbete med oss 2009. De stödjer verksamhet i Indien och Bangladesh - och samarbetet med SOS Barnbyar är en viktig pusselbit i det hållbarhetsarbete företaget gör. 

Läs mer här