Artikel

Årets Employer Branding-företag

Sector Alarm har blivit utnämt till årets Employer Branding-företag 2020 på Universum Awards. Employer Branding är en självklar satsning för företaget. Att alla anställda känner en gemenskap, stolthet och arbetsglädje är utgångspunkten. Sector Alarm är en av våra viktiga samarbetspartners och de ser till att engagera sina medarbetare i samarbetet.

– Att vara anställd på Sector Alarm innebär att man varje dag bidrar till att rädda liv, att man har ett meningsfullt jobb. Därför passar samarbetet med SOS Barnbyar oss väldigt väl då vi båda står för trygghet och att vi faktiskt påverkar eller räddar andras liv. Vi vill genom detta samarbete visa vår personal att vi bidrar till att skapa trygghet för barn i världen och skapa en starkare känsla av att man som anställd på Sector Alarm bidrar till ett högre syfte, säger Trine Krohnstad, HR Direktör på Sector Alarm.

Genom frivilliga insamlingar, friskvårdsaktiviteter, besök i barnbyn med mer är Sector Alarms medarbetare engagerade i samarbetet.

–Vi har märkt att flera medarbetare tar egna initiativ till insamlingar tillkopplat till olika teamaktiviteter, detta är för oss ett kvitto på att samarbetet är en naturlig del av vår verksamhet och inget som måste drivas av ledningen, fortsätter Trine.

Stort grattis till den välförtjänta utnämningen Sector Alarm!

Vill ditt företag också samarbete med oss och arbeta mer med Employer Branding? Kontakta oss här. 

Dela inlägget

Publicerad: 2020-10-15

Liknande

Artikel

Solpaneler som förändrar livet

I Moçambique lever över hälften av befolkningen utan elektricitet. Och vid 18-tiden blir det kolsvart. Två familjer som hittills levt utan elektricitet är Ezedias och Cacildas. De går SOS Barnbyars yrkesutbildning i montering av solpaneler och hoppas kunna bidra både till mer elektricitet i närsamhället, effektivisera sina företag inom sömnad och försörja sina familjer.

Läs mer här

Artikel

Klimatsmart odling leder till mindre fattigdom

Klimatförändringarna slår hårt mot de som lever i fattigdom i Moçambique. Skördarna, som hela familjer livnär sig på, misslyckas. Det leder till näringsbrist, svält och än mer fattigdom. För att stötta familjerna stöttar SOS Barnbyar jordbruksgrupper, där föräldrar lär sig att anpassa sin odling till klimatet och att odla på ett klimatsmart sätt. Fembarnsmamman Aissa är en av dem.

Läs mer här

Artikel

Så skyddar skolungdomar miljön

I Moçambique är det regn när det ska vara varmt. Och när det är varmt är det varmare än någonsin. Skördarna dör och gamla sätt att odla fungerar inte längre. Familjer lider av undernäring och svår fattigdom. I SOS Barnbyars ungdomsklubbar i landet får skolungdomar kunskap om hållbar odling, som både är bättre för klimatet och ger större skördar.

Läs mer här