Bli fadder

Vi använder cookies för att din läsarupplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer.

Ge den finaste gåvan på mors dag

En mamma till alla

1 av 10 barn i världen är, eller riskerar att bli, ensamma och växa upp utan förälders omsorg. Det försöker vi förändra – men vi behöver din hjälp. Hylla en mamma du tycker om, till förmån för alla barn som inte har någon.

Du får ett fint gåvobevis att ge bort

Välj om du vill ha ett tryckt gåvobevis som du får hemskickat med posten eller ett digitalt gåvobevis som du får direkt till din mejl. Digitala gåvobevis går att få ända fram till mors dag, men ett tryckt gåvobevis måste beställas senast den 18 maj för leverans innan mors dag.

Världens viktigaste jobb

Att vara förälder är världens viktigaste jobb. Hos oss har mammor en central roll, både i våra familjestärkande program och i våra barnbyar.

Genom våra utbildningar och stödprogram hjälper vi mammor att hålla ihop sina familjer och satsa på barnens framtid. Och för de barn som inte har någon familj, som har förlorat allt, erbjuder vi en chans att få en mamma och syskon i en av våra barnbyar. Över 6 000 barnby-mammor sprider kärlek i våra barnbyar varje dag, året om. Mammor som ägnar sina liv åt att ta hand om och ge barn en trygg och kärleksfull uppväxt.

Allt för att inte ett enda barn ska växa upp ensam.

Läs mer

Tack till våra sponsorer

Apotea, Babyland och Delitea.